Вітаємо: збірна України з футболу вийшла у плей-офф відбірного турніру Чемпіонату світу

В Зениці, на стадіоні «Біліно Поле» відбувся поєдинок заключного туру відбірного турніру ЧС-2022 у групі D, в якому збірна України успішно зіграла проти команди Боснії і Герцеговини.

Турнірна ситуація склалася так: аби фінішувати другими та здобути право зіграти в плей-офф, нашій головній команді необхідна була тільки перемога над боснійцями. Голи забили Олександр Зінченко і Артем Довбик.

Українські футболісти продемонстрували якісну, наступальну гру в дуже важкому поєдинку. Утім, могли могли забити і суперники, але блискуче зіграв воротар Георгій Бущан. Під кінець поєдинку наші футболісти мали можливість забити і третій м’яч. Відчувалася перевага у класі української збірної.

16 листопала в нашій відбірній групі відбувся ще один поєдинок, який за певних умов міг вплинути на турнірну таблицію: у Гельсінкі Фінляндія приймала Францію. І програла з рахунком 0:2.

Жеребкування плей-офф до ЧС-2022 пройде 26 листопада.

Також до плей-офф з другого місця пробилися Португалія, Швеція, Шотландія, Вельс, Північна Македонія, Росія та Туреччина. Через Лігу Націй до стикових матчів дісталися Чехія та Австрія.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *