Чудова десятка українських велосипедистів представляє країну на чемпіонаті світу

Визначна подія у світі велоспорту – в голландському місті Апелдорн стартував чемпіонат світу з велотреку.

Сюди прибули понад 350 кращих велогонщиків світу, з 28 лютого по 4 березня вони будуть змагатися за право називатися кращими в семи різних дисциплінах велотреку, повідомляє Race Horizon Park

«Відкриють змагання командні гонки у спринті серед чоловіків і жінок, індивідуальні призи розіграють гонщики в скретч цього ж дня. У четвер, 1 березня, пройдуть гонки кейрин і скретч. Великій комплексній гонці омніум буде присвячено п’ятницю, а в суботу визначаться переможці в індивідуальному змаганні та спринті. В заключний день змагань пройде кейрин для жінок і Time Trial на 50 км та медісон на 30 км.

Ми ж з особливим інтересом будемо стежити за представниками України на цьому престижному велотурнірі. В українській збірній – десять спортсменів: Роман Гладиш, Віталій Гринів, Тарас Шевчук, Андрій Винокуров, Любов Басова, Оксана Клячина, Тетяна Клімченко, Ганна Нагірна, Ганна Соловей, Олена Старикова.

Президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко назвав цю групу спортсменів «чудовою десяткою», побажавши перемог збірній.

І хоча велоспорт у нашій країні є не таким популярним, як, наприклад, футбол чи бокс, однак велосипедисти також можуть похвалитися великими і славними досягненнями, вважає президент Федерації велоспорту. Це перемоги в Кубках світу, на чемпіонатах світу та Європи. Шануємо наших славних велосипедистів і пишаємося ними!

Офіційний сайт чемпіонату

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *