Як із Монако керували «конференцією» Федерації велоспорту України (+відео, фото)

«Треба закінчити практику анулювання ліцензій для невгодних у Федерації велосипедного спорту України!». Так заявив Владислав Зубенко, представник велоспільноти з Донецької області, який захищає нашу країну від рашистських окупантів на сході.

Сьогодні Владислав лікується у Києві після поранення. Дізнавшись, що у столиці 24 травня відбуватиметься «позачергова конференція» ФВСУ, він прибув сюди, щоб узяти у ній участь. Однак побачив зачинені двері. На захід пропускали лише тих, хто був «у списку».

Небажаними персонами також виявилися чемпіони світу, заслужені тренери. Зубенко (він – на відео) разом із однодумцями вважають таку «конференцію» нелегітимною. Тим більше, що керує нею із Князівства Монако Андрій Грівко, який після повномасштабної російської агресії жодного разу не відвідав Україну. На фото (нижче) показано, як Грівко через інтернет-зв’язок 24 травня керує позачерговою “конференцією” велоспорту з Монако.

В інтерв’ю «Українському репортерові» Зубенко сказав, що спортсмени наполягають на проведенні демократичних виборів очільника Федерації велосипедного спорту України, щоб цією громадською організацією керував законно обраний президент ФВСУ.

Кореспонденти «Українського репортера» були присутні під час бурхливо-емоційних діалогів біля «зачинених дверей» спортсменів і функціонерів Федерації. Побачивши обурення групи «небажаних спортсменів, громадськості», а також присутність журналістів, гендиректор ФВСУ Олег Ярошенко терміново став телефонувати в Монако президенту Федерації Грівку. Що робити? Ярошенко повідомив результат дзвінка в Монако: «Допускаються (на «конференцію» -ред.) делегати, члени ФВСУ з ліцензіями і штатні тренери… Всі інші – вибачте…».

Декілька учасників “конференції” старанно записують поради з Монако.

Як проходила «конференція» і які рішення було прийнято – у наступних випусках «Українського репортера».

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *