Міжнародна велогонка Race Horizon Park розширює географію

Відома міжнародна велогонка Race Horizon Park розширює свою географію. Вперше подала заявку на участь у змаганнях молода угорська команда Kőbánya Cycling Team, яка є учасником UCI Continental Circuits. У її складі — семеро основних гонщиків і троє резервістів.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуку Race Horizon Park. https://www.facebook.com/RaceHorizonPark/Представники угорської школи велоспорту вже брали участь у гонці Race Horizon Park — в 2015 році. Тоді на старт вийшли спортсмени з національної збірної Угорщини.

«Цього року змагання відбудуться 1-3 червня. Протягом трьох днів велогонщики з усього світу будуть підкорювати столичні маршрути та обласні траси і, як завжди, стануть спортивною окрасою святкування Дня Києва», — розповів Олександр Башенко, голова оргкомітету Race Horizon Park, президент Федерації велоспорту України.

“За допомогою Race Horizon Park ми заново відкриваємо велоспорт для України і все більше відкриваємо при цьому Україну світові”, – упевнений Олександр Башенко.

На фото: Kőbánya Cycling Team

На цю тему читайте також https://ukrreporter.com.ua/sport/100-dniv-do-startu-najprestyzhnishoyi-velogonky-krayiny-race-horizon-park.html

Like

Леонід Фросевич

Головний редактор “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *