Знаменитий велогонщик Яковлєв став небажаною персоною у Федерації велоспорту України (+відео, фото)

На позачерговій «конференції» Федерації велосипедного спорту України небажаними персонами стали знамениті велогонщики, які у різні періоди здобували спортивну славу нашої країни. Їх не виявилося у списках делегатів та запрошених. Серед них і Заслужений майстер спорту України, призер чемпіонатів світу, учасник чотирьох Олімпійських Ігор, неодноразовий переможець та призер чемпіонатів України, старший тренер збірної України з велоспорту Василь Яковлєв. Федерація велоспорту України відмовляє йому в наданні ліцензії, без якої тренер не може вести повноцінної спортивної діяльності, займатися підготовкою велогонщиків, в тому числі на міжнародних змаганнях.

На думку Яковлєва, сьогодні Федерацією «в ручному режимі» керує Андрій Грівко, і це не на корись велоспільноті, заважає налагодженню співпраці з Міністерством молоді та спорту України. Василь Яковлєв в інтерв’ю «Українському репортерові» розповів не тільки про своє негативне ставлення до «позачергової «конференції» Федерації велоспорту України, але і про деякі питання міжнародної допомоги, надходження коштів, які хвилюють велоспільноту. Яковлєв з колегами того дня, 24 травня, не зміг узяти участь у «конференції» Федерації велосипедного спорту України. Вів «конференцію» через інтернет-зв’язок із Князівства Монако Андрій Грівко.

На екрані монітора видно пана Грівка, який з Монако через інтернет 24 травня керує “конференцією” Федерації велоспорту України.

 

Кореспонденти «Українського репортера» були присутні під час бурхливо-емоційних діалогів біля «зачинених дверей» спортсменів з функціонерами Федерації. Побачивши обурення групи «небажаних спортсменів, громадськості», а також присутність журналістів, гендиректор ФВСУ Олег Ярошенко терміново став телефонувати в Монако президенту Федерації Грівку. Що робити?

Олег Ярошенко телефонує в Монако Андрію Грівку.

Ярошенко повідомив результат дзвінка в Монако: «Допускаються (на «конференцію» -ред.) делегати, члени ФВСУ з ліцензіями і штатні тренери… Всі інші – вибачте…». Про це читайте в матеріалі  “Як із Монако керували «конференцією» Федерації велоспорту України (+відео)”.

У наступних випусках «Українського репортера» ми докладно розкажемо про все, що відбувалося на цьому заході.

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *