Стали відомі імена переможців премії BOOM AWARDS 2018

У Львові відбулася церемонія нагородження премією BOOM AWARDS 2018 від журналу BOOM plus TV. Серед номінантів люди, яких знає та якими пишається не тільки Львів, а й вся Україна.

«BOOM AWARDS– це закритий благодійний захід, в основі якого –привернути увагу суспільства до знакових постатей, тих людей, які творять, працюють, надихають…»,- каже головний редактор журналу BOOM plus TV Емілія Худа.

Премію у номінації «Промоція культури» отримала Оксана Линів, автором найкращого «Соціально-мистецького проекту» назвали Галину Гузьо (проект #ПісніВійни), Христина Погранична перемогла у номінації «Молода генерація».

Особливу відзнаку від журналу BOOM plus TV отримала Соломія Вітвіцька – у номінації «З Україною в серці», а «Жінкою-берегинею» стала Роксолана Шимчук.

Удостоїлися нагороди Ігор Гулик– у номінації «Голос совісті», Мирон Угрин – «Вартові здоров’я», гурт «ПіккардійськаТерція» – «Життя в музиці», НРЦ «Джерело» – «Ангел-охоронець». Легендарний композитор Мирослав Скорик був відзначений у номінації «Гордість нації».

Цьогорічне вручення премії супроводжувалося музикою та піснями у виконанні Павла Табакова та Ростислава Кушина, Марти Мальської. Спеціально для заходу підготували сет оркестр «Рококо» та djЕлвіс, а Іванна Митроган та Світлана Сакалова зачарували усіх своєю грою на арфі. Нікого байдужим не залишила неймовірно красива круїзна колекція бренду OksanaMukhabyKaterynaYalova SS 2018. Стильною окрасою вечора була інсталяція для картин художниці Оленки Онуфрів.

«Зробили більше, ніж планували – усі кошти від благодійного аукціону ART.Music.Life, який ми організовуємо з Христиною Гевко, усі благодійні внески віддаємо мамі Володимира Чайківського – трирічного хлопчика, який бореться із наслідками перенесеного вірусного енцефаліту – зауважує Емілія Худа. – На зібрані кошти буде придбано спеціальний апарат, що зменшує судоми.

Встановлення вагусного стимулятора безкоштовно Його встановлення безкоштовно проведе канадський нейрохірург Джеймс Рутка, який вже не вперше проводить надскладні операції українським дітям. Велика подяка усім небайдужим українцям, митцям, що надали свої твори та благодійному фонду Тетяни Бей. Ми зібрали 372200 грнивень!».

Галина ГУЗЬО

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *