Шприци і джгут. За дивних обставин померла італійська велогонщиця Іларія Рінальді

Відому італійську велогонщицю Іларію Рінальді знайшли мертвою у власному ліжку в її будинку в містечку Гамбассі-Терме поблизу Флоренції. За словами експертів, смерть настала доволі давно, поліція почала розслідування. В кімнаті знайшли використані шприци і джгут, яким перетягують руку перед ін’єкцією. Перевіряється версія, що 33-річна спортсменка могла померти від передозування наркотиків. 

Причину смерті має назвати токсикологічна експертиза.

Іларія Рінальді займалася велокросом – гонками по пересіченій місцевості, коли долають короткі дистанції (2,5-3,5 км) з багатьма перешкодами.

У 2007-му її покарали дворічною дискваліфікацією за вживання допінгу: сліди забороненого препарату знайшли в її пробі під час багатоденної велогонки в Німеччині “Тур Тюрингії”. Незадовго до цього вона стала чемпіонкою Італії з велокроссу у віці до 23 років.

У 2010 році Іларія повернулася у великий спорт і брала участь у низці престижних міжнародних змагань. У 2013 році виграла велогонку Laigueglia, а в 2017-му – змагання з перегонів на гірських велосипедах Felciana Bike.

У зв’язку зі смертю відомої велогонщиці профільні видання наводять хронологію смертей її колег за останній час.

У грудні автомобіль збив 23-річного австралійця Джейсона Лоундса, який на чемпіонаті світу 2016 року зайняв шосте місце в груповій гонці.

Восени 2017 року під час 9-го етапу багатоденних перегонів “Тур Нової Каледонії” 20-річний француз Матьє Рібел на швидкості врізався в карету “швидкої допомоги”, яка рухалася назустріч.

У листопаді 2017-го мертвим у власному ліжку знайшли 20-річного бельгійця Бьярне Ванакера. Атлет ніколи не скаржився на проблеми зі здоров’ям.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *