Причиною провалу жіночої збірної України з біатлону на Олімпіаді є службовий роман?

Однією з причин провалу жіночої збірної України з біатлону в естафетній гонці на XXIII зимових Олімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані став службовий роман. Про це повідомляє видання “Спорт-Експрес”. 

Начебто між головним тренером, словаком Урошем Велепцем, і членом жіночої збірної з біатлону Юлією Джимою (на фото) виникли почуття й інтимні стосунки. І 27-річна спортсменка мешкала на Олімпіаді в одному номері з 50-річним тренером. Він дозволяв їй нерідко пропускати тренування.

Це не сприяло робочій обстановці всередині команди. Тренер дав своїй протеже місце в складі естафетної “четвірки”. Натомість виступити не змогли лідери збірної Валентина Семеренко і Олена Підгрушна, яка несла прапор України на відкритті Ігор.

У результаті українки відстали від переможців на 1 хв. 41 секунду і зайняли в естафеті лише 11-е місце.

Згодом олімпійська чемпіонка Сочі Валентина Семеренко, якій не дали виступити в естафетній гонці, жорстко розкритикувала тренерський штаб на чолі зі словаком Урошем Велепецем і звинуватила його в провалах команди.

“Знаєте, вболівальники,  у нас не команда, а просто ж… Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть зборів не провів і не повідомив, чому так “кинув” мене. Ані Іра, ані Меркушина не влучали, всі гонки провели гірше за мене. Так боляче, і ображає, коли брешуть тобі в очі.

Навіть Урошу написала: проведіть збори, поясніть. Він злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але, повірте, тепер я просто не буду мовчати. Боляче, коли розбивають твою мрію, твою роботу“, – написала Валентина Семеренко під відео з виступом тренера.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *