Харнааз Сандху з Індії стала Міс Всесвіт-2021

У ніч на 13 грудня в Ізраїлі відбувся фінал конкурсу “Міс Всесвіт”-2021. Корону виборола 21-річна модель і актриса з Індії Харнааз Каур Сандху.

Як повідомляє CNN, конкурс проходив у курортному місті Ейлат на півдні Ізраїлю. Змагання проводилося серед 80 учасниць з усього світу. Друге та третє місце посіли Надія Ферейра з Парагваю та Лаліла Мсване з Південно-Африканської Республіки.

Новоспечена володарка корони “Міс Всесвіт”-2021 Харнааз Каур Сандху зростала у родині сикхів. Вона закінчила державний коледж для дівчат і ще в підлітковому віці почала брати участь у конркурсах краси.

Цьогорічний конкурс став другим за часів пандемії. Оскільки кордони Ізраїлю відкриті для вакцинованих туристів, це мало дозволити тисячам людей відвідати захід, однак цим планам завадив новий штам коронавірусу Омікрон. Через нові обмеження для в’їзду, запроваджені за два тижні до змагання, на захід не потрапили багато іноземців. Також одна з учасниць, Міс Франція, через позитивний тест на коронавірус не змогла взяти участь у конкурсі.

Українка Анна Неплях, на жаль, не потрапила навіть до ТОП-16, але, судячи з її посту в Instagram, все одно собою пишається і не засмучується.

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *