Збірну України провели на XXIII зимові Олімпійські ігри, вже маємо 32 ліцензії

У Києві відбулася церемонія урочистих проводів олімпійської збірної України на XXIII зимові Олімпійські ігри в південнокорейському Пхьончхані. На ній представили спортивну форму, в якій наші атлети готуватимуться до змагань і пройдуть на відкритті Ігор-2018.

Її розробив український дизайнер Андре Тан, а виробила компанія Peak.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка повідомив, що перша група спортсменів вирушить до Пхьончхана 1 лютого. Жіноча команда з біатлону 23 січня прибуде в Казахстан на тренування, а 3 лютого вирушить до Південної Кореї.

Збірну України провели на XXIII зимові Олімпійські ігри, вже маємо 32 ліцензії

Українські спортсмени вже отримали 32 ліцензії на участь у XXIII зимових Олімпійських іграх. Про це 23 січня повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

“Маємо гарну звістку. Вже 32 ліцензії на участь у зимовій Олімпіаді в Кореї здобули наші спортсмени. Українська нація, наразі, буде представлена у 9 видах: біатлон, скелетон, санний спорт, фігурне катання, гірськолижний спорт, лижні гонки, фристайл, лижне двоборство, сноубординг”, – повідомив міністр у Фейсбуку.

Збірну України провели на XXIII зимові Олімпійські ігри, вже маємо 32 ліцензії

Остаточний список спортсменів, групи підтримки і української офіційної делегації, які вирушать до Пхьончхана, оголосять 28 січня.

Розмір призових за медалі різного ґатунку буде аналогічним літній Олімпіаді-2016 у Ріо: “золото” – $125 тисяч, “срібло” – $80 тисяч, “бронза” – $55 тисяч.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *