Велогонка Race Horizon Park: надійшли заявки з Польщі, Узбекистану, Данії…

До міжнародної велогонки Race Horizon Park-2018, яка стартує 1-3 червня в Києві, вже прикуто увагу багатьох іноземних спортивних команд. До організаторів турніру надходять все нові заявки про участь у цих престижних змаганнях.

Так, нещодавно виявили бажання поборотися за медалі наші сусіди з Польщі. Що відомо про польську команда Wibatech 7r Fuji? В 2018 році уклала контракт з новим спонсором, MERX Polska, у зв’язку з чим було проведено ребрендинг, повідомляє сайт Race Horizon Park.

Отже, на гонці Race Horizon Park2018 глядачі побачать польських спортсменів уже як команду Wibatech Merx 7R в оновленій формі чорно-синього кольору.

Цей колектив є одним з найсильніших в континентальному дивізіоні, а також традиційно радує київських любителів велогонок своєю участю в Race Horizon Park. Порівняно з минулим роком деякі зміни відбулися в їх складі, хоча команда зберегла своїх лідерів. Команда Wibatech Merx 7R має високі спортивні стандарти і водночас підкреслює важливість своєї соціальної місії — просування фізичної активності та спорту.

Найбільш досвідчені гонщики Wibatech Merx 7R, на рахунку яких чимало серйозних гонок і високих титулів, — 36-річний Марек Руткевич і 32-річний Мачей Патерскі. У 2017 році екс-чемпіон Польщі Марек Руткевич став срібним призером країни. Мачей Патерскі в 2017 році відзначився перемогою в Кубку Карпат, завоював жовту майку лідера в одноденній гонці Szlakiem Walk Majora Hubala і в ювілейній 55-й гонці Tour of Malopolska.

У гонці 2017 року Horizon Park Race Maidan команда Wibatech 7r Fuji відзначилася срібною медаллю — на дистанції 116 км Гжегож Степняк став другим. У двох інших гонках — Race Horizon Park for Peace (160 км) і Horizon Park Classic (96 км) — піднялись на 6-ту позицію в загальному заліку.

У гонці 2018 року для участі в складі команди Wibatech Merx 7R заявилися дев’ять гонщиків: Марек Руткевич, Мачей Патерскі, Гжегож Степняк, Сильвестер Янішевський, Ярослав Марич та Бартек Варчол в основний заявці, в резерві — Марсель Богуславський, Яцек Морайко і Адріан Хонкіч. Чекаємо від польських спортсменів (на фото) хорошої командної роботи, цікавої боротьби за медалі і високих результатів.

Вийдуть на старти Race Horizon Park-2018 і спортсмени з Узбекистану – Tashkent Cуcling Team. І хоча біографія команди бере початок з 2018 року, однак не виключено, що наші гості порадуют київську публіку хорошими результатами.

Побореться за найвищі нагороди команда з Данії – AURA Energi – CK Aarhus, яка вже двічі брала участь у цих змаганнях. В 2017 році данці здобули перемогу на київських трасах і, напевно, мріють повторити успіх.

Підготовлено за матеріалами Race Horizon Park

На цю тему читайте також:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *