Українські спортсмени поїдуть на Олімпіаду з кіберспорту

Перші Олімпійські ігри з кіберспорту пройдуть у Саудівській Аравії.

Міжнародний олімпійський комітет оголосив про партнерство з Національним олімпійським комітетом Саудівської Аравії щодо проведення перших Олімпійських ігор з кіберспорту в 2025 року в цій країні.

Олімпійські ігри з кіберспорту проводитимуться регулярно. Наразі невідомо, які саме відеоігри увійдуть до переліку дисциплін на Олімпіаді.

Відтепер розпочнеться робота з вибору міста та місця проведення перших Олімпійських ігор з кіберспорту, конкретного терміну проведення події, титулів, які будуть роізграні, кваліфікаційного процесу та інші подробиці.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України.

Тим часом стало відомо, що чоловіча збірна України з дисципліни CS2 не тільки виборола слот на ЛАН фінал чемпіонату світу від IESF, але й здобула беззаперечну перемогу на Європейських кваліфікаціях, зазначає Федерація кіберспорту України.

Останній запеклий двобій зі збірною Туреччини закінчився ревашем наших спортсменів з рахунком 2:0. Тож, чоловіча збірна у складі Ярослава Буряка.- Кирила Литвинова, Артема Капрана. Захара Сіледчука та Дениса Ляшенка наприкінці року поїде до Саудівської Аравії, де буде змагатись з іншими найкращими збірними командами світу.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *