Українські гімнастки завоювали 18 медалей, з яких шість – золоті

Сезон 2020 року українські гімнастки традиційно почали зі змагань в Лос-Анджелесі ‘LA Lights 2020’. Щорічно наші грації приїжджають на цей старт випробувати нові програми перед великими стартами сезону, і цей рік не став винятком.

Участь в змаганнях серед сеньорок взяли лідер збірної, призер чемпіонату світу та Європи Влада Никольченко, а також віце-чемпіонки чемпіонату Європи, 16-річні Вікторія Онопрієнко і Ніколь Красюк. Слід зазначити, що для Ніколь – це перший рік в категорії сеньорок, – повідомляється на сайті Федерації гімнастики України.

Конкуренцію нашим граціям склали сильні спортсменки з Білорусі: Анастасія Салос, Аліна Горносько, Анна Каменщикова та Яна Стрига.

Серед юніорок Україну представили досвідчена Меланія Тур (2005 рік народження) і юна Ніколь Савіна (2007), для якої ці змагання стали першими в категорії юніорок.

Лідер нашої збірної Влада Никольченко представила на цьому старті дві нові програми: з обручем і булавами. Високі бали у всіх чотирьох видах дозволили нашій гімнастці не тільки завоювати золото в престижному багатоборстві, а й медалі в кожному з видів: золото – з м’ячем, срібло – з булавами і дві бронзи – з обручем і стрічкою.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *