Романа Зозулю в Іспанії знову обізвали нацистом

У двох матчах вищого дивізіону чемпіонату Іспанії з футболу зафіксували образливі скандування на адресу українського нападника “Альбасете” Романа Зозулі.

LFP (Професійна футбольна ліга) відправила RFEF (Комітету федерації футболу Іспанії) звіт про образливі скандування на адресу українського форварда Романа Зозулі у двох матчах Ла Ліги, – повідомляє Еспресо.

Перший інцидент трапився 22 грудня під час зустрічі “Осасуна” – “Реал Сосьєдад”. У протоколі арбітра вказано, що на 6-й хвилині матчу близько 400 місцевих уболівальників протягом 10 секунд хором співали: “Зозуля, ти нацист”. Решта фанів відповіла на образи українця свистом.

Другий епізод зафіксовано вже 5 січня на матчі “Реал Сосьєдад” – “Вільярреал”, тепер свистіли 800 фанів, однак матч також не призупиняли.

Нагадаємо, що 15 грудня гру “Альбасете”, форвардом якого є Роман Зозуля, проти “Райо Вальєкано” у матчі другого дивізіону чемпіонату Іспанії зупинили після першого тайму через цькування фанів на адресу українця.
16 грудня захисник іспанського “Леганеса” Василь Кравець підтримав свого співвітчизника нападника Романа Зозулю після нацистських вигуків на адресу форварда від вболівальників “Райо Вальєкано”.
Зозуля жорстко відповів фанатам “Райо Вальєкано”, які вигукували нацистські гасла на його адресу під час матчу другого іспанського дивізіону.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *