Олімпіада: українки завоювали дві срібні нагороди

У чотирнадцятий день Олімпійських ігор представники національної збірної України змагалися у семи видах спорту.

Веслування на байдарках і каное: Людмила Лузан та Анастасія Рибачок вибороли срібло в каное-двійці на 500м, поступившись лише чемпіонкам Токіо-2020 Сюй Шисяо та Сунь Мен’я з Китаю.

Жіноча боротьба (вагова категорія до 62 кг): Ірина Коляденко, перемігши почергово Орхон Пуревдорж з Монголії (8:7), болгарку Біляну Дудову (7:3), віцечемпіонку Токіо-2020 Айсулуу Тинибекову з Киргизстану (9:2), вийшла до фіналу Олімпіади-2024.

Вільна боротьба (вагова категорія до 125 кг): Олександр Хоцянівський поступився в 1/8 фіналу медалісту попередніх двох Олімпіад — грузину Гено Петріашвілі. У суботу українець матиме шанс поборотися за бронзу, оскільки останній вийшов у фінал. Для цього спершу потрібно перемоги у втішній сутичці.

Стрибки у воду (вишка 10 м): Олексій Середа з п’ятою сумою балів вийшов у півфінал.

Художня гімнастика: українська команда у складі Марії Височанської Діани Баєвої, Аліни Мельник, Валерії Перемети та Кіри Ширикіної за підсумками виступів у вправах з п’ятьма обручами та трьома стрічками/двома м’ячами з третім результатом вийшла у фінал.

Таїсія Онофрійчук посіла дев’яте місце у фіналі особистого багатоборства.

Сучасне п’ятиборство: Владислав Чекан та Олександр Товкай посіли 11-те і 17-те місця відповідно у півфіналі B і завершили свої виступи на Олімпіаді

Брейкінг: Катерина «Kate» Павленко подолала груповий етап і у чвертьфіналі поступилася бі-ґьорл «671» з Китаю — 0:3 (7:20 за голосами). В результаті українка стала 6-ю

Анна «Stefani» Пономаренко посіла третє місце в групі D, яку виграла її співвітчизниця. Взявши чотири раунди, так само як «Kate» і японка «Аюмі», вона поступилася їм за кількістю голосів: 30 проти 35 і 31 відповідно. У підсумку Stefani стала 9-ю.

Синхронне плавання (дуети): Марина Алексіїва та Владислава Алексіїва посідають 5-те місце після технічної програми.

Сьогодні, 10 серпня, у 15-й день Олімпійських ігор представники національної збірної України будуть змагатися у восьми видах спорту.

Стрибки у воду (вишка 10 м): чоловіки, 1/2 фіналу: Олексій Середа.

Веслування на байдарках і каное: жінки, 1/2 фіналу, байдарка-одиночка 500 м: Марія Повх. Жінки, 1/2 фіналу, каное-одиночка 200м: Людмила Лузан, Анастасія Рибачок.

Вільна боротьба: чоловіки, до 125 кг, втішна сутичка: Олександр Хоцянівський. Чоловіки, до 97кг, 1/8 фіналу: Муразі Мчедлідзе.

Сучасне п’ятиборство: жінки, півфінал: Валерія Пермикіна.

Художня гімнастика: група, багатоборство, фінал: Діана Баєва, Аліна Мельник, Валерія Перемета, Кіра Ширикіна, Марія Височанська.

Брейкінг: чоловіки, кваліфікація: Олег «Kuzya» Кузнєцов.

Легка атлетика: чоловіки, стрибки у висоту, фінал: Олег Дорощук

Синхронне плавання (дуети): довільна програма: Марина Алексіїва, Владислава Алексіїва

Жіноча боротьба (вагова категорія до 62 кг): жінки, фінал: Ірина Коляденко.

Фото: НОК України.

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *