Олександр Хацкевич залишається тренером «Динамо»

Футбольний клуб «Динамо» підписав новий контракт з 45-річним білоруським фахівцем Олександром Хацкевич, який продовжить працювати на посаді головного тренера першої команди.

Як повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо», нова угода розрахована на два роки.

Нагадаємо, Олександр Миколайович очолив київське «Динамо» у червні 2017 року і з тих пір провів на чолі першої команди рівно 100 офіційних матчів, у яких «біло-сині» здобули 60 перемог, 24 рази зіграли внічию і 16 разів програли. У 2018 році «Динамо» під керівництвом Хацкевича завоювало Суперкубок України.

Підписання нового контракту прокоментував президент ФК «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс: «Хочу відразу сказати, що Олександр працював у дуже складний період. Коли він був призначений головним тренером, ми домовилися, що, з огляду на ситуацію в країні, враховуючи, що якісні, хороші легіонери до нас їхати не хочуть, величезна увага повинна була бути приділена нашої молоді. Так, у нас не було титулів. Але те, про що ми домовилися, Олександр виконав. Він виконав ті завдання, які я поставив йому на тому етапі – ввести до складу якнайбільше молоді.

У новому сезоні завдання стоять однозначні – потрапити до Ліги чемпіонів, боротися за чемпіонство і Кубок, тому що «Динамо» вже три сезони не виграє титули. Сподіваюся, що ті гравці, яким Хацкевич довіряв, віддячать йому».

Свій коментар дав і Олександр Хацкевич: «Не тільки протягом цих двох днів ми спілкувалися з президентом, у першу чергу, щодо майбутнього команди. Так, були у нас дискусії, важкі моменти. У чомусь ми сходилися, в чомусь пішли на поступки один одному. Але найголовніше – що розмова була конструктивною. Ми досить серйозно поговорили. Цілі не змінюються. У такого клубу як «Динамо» інших завдань, окрім перемог, бути не може. У всіх змаганнях, де ми беремо участь, команда вже має домагатися результату. Всі – і вболівальники, і тренери, і футболісти, і президент клубу, скучили по Лізі чемпіонів. Я вважаю, що ця команда вже може і повинна витиснути з себе максимум, аби порадувати Київ гімном Ліги чемпіонів. Звичайно, у всіх турнірах завдання максимальні – повернути чемпіонство, боротьба за Кубок і Суперкубок України».

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *