“Нашвілл Предаторз” вперше в історії виграли регулярний чемпіонат НХЛ

Команда “Нашвілл Предаторз” (“Nashville Predators – “Хижаки Нашвіллу”) з міста Нашвілл у штаті Теннессі здобула гостьову перемогу (4:3) над “Вашингтон Кепіталз” у матчі регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги. 

Завдяки цій перемозі команда Пітера Лавіолетта вперше в історії взяла “Президентський Кубок” – приз, який вручається переможцю регулярного чемпіонату НХЛ з найбільшою кількістю очок.

“Хижаки” набрали рекордні для себе 115 очок у 81-му матчі сезону (52 перемоги). На другому місті йдуть “Вінніпег Джетс”, які мають 112 очок.

У двох попередніх сезонах “Президентський Кубок” вигравав “Вашингтон”, потім він обидва рази поступався “Піттсбург Пінгвінз” у другому раунді плей-офф. Потім “Пінгвіни” обидва рази вигравали “Кубок Стенлі”.

Наступну гру “Нешвіл” зіграє вдома з “Коламбус Блю Джекетс» 8 квітня. Це стане останнім матчем регулярного чемпіонату, а 10 квітня починається play-off НХЛ. У першому раунді плей-офф “Предаторз” зіграють з “Колорадо” або “Сент-Луїсом”. Нагадаємо, що в плей-офф потрапляють і розігрують “Кубок Стенлі” три перші команди з кожного дивізіону НХЛ плюс чотири кращі команди за очками (по дві з кожної конференції).

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *