На київський “ринг” вийшли знамениті боксери світу. Розпочався форум WBC

У Києві проходить 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Сьогодні відбулося урочисте відкриття на Поштовій площі.

До столиці приїхали президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, легенди світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Володимир Кличко та інші. Приїхали до Києва також і президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери.

«Ми раді вітати усіх гостей у столиці України. Я щасливий, що нам вдалося зібрати стількох зірок. Протягом тижня ми будемо обговорювати подальшу стратегію розвитку світового боксу, – сказав вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко. – І мені надзвичайно приємно, що вперше мені не довелося їхати на конгрес WBC кудись дуже далеко. Бо цю велику подію вперше приймає моє рідне місто», – повідомляє офіційний сайт КМДА.

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман у вітальному слові до учасників конгресу зазначив про високу підготовку Києва до заходу.

«Я щасливий бачити так багато друзів із усього світу. Це важливий тиждень для всього боксу, – сказав Маурісіо Сулейман. – Я дякую меру Києва Віталію Кличку і всім, хто долучився до організації цього конгресу».

Легендарний чемпіон Ленокс Льюїс перед початком церемонії зазначив, що з радістю скористався можливістю вдруге відвідати Київ.

«Я щасливий зустріти тут моїх друзів – братів Кличків. Приємно також бачити стільки усміхнених людей на вулицях міста. Переконаний, цей конгрес стане одним із найкращих за історію його проведення», – сказав Ленокс Льюїс.

На конгрес до Києва приїхало понад 700 учасників зі 166 країн.

Всесвітня боксерська рада (WBC) – одна з трьох головних організацій професіонального боксу.

2 жовтня буде проведено автограф-сесію за участю Віталія Кличка, Леннокса Льюїса, Евандера Голіфілда та Олександра Усика.  У Палаці спорту відбудеться турнір «Разом з легендами» за участю молодих українських боксерів.

Фото із Фейсбук-сторінки Віталія Кличка

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *