Ліга Європи. “Динамівці” не змогли вирвати перемогу

У Києві 24 жовтня був великий футбол. “Динамо” приймало футболістів з Данії.

“Початок зустрічі став приголомшливим для біло-синіх, – розповідає сайт Української асоціації футболу. -Команда Олексія Михайличенка, яка не пропускала в семи попередніх матчах, уже на 2-й хвилині поступалася в рахунку.

Кияни дозволили суперникам розіграти гольову комбінацію безпосередньо у своєму штрафному майданчику. Бущан не наважився піти на перехоплення флангової передачі, а Миколенко не завадив Стаге скинути м’яч головою під удар Сотіріу, який атакував другим темпом. 0:1.

Отримавши перевагу в рахунку, чемпіони Данії виглядали на полі НСК «Олімпійський» дуже впевнено. Спокійно й кваліфіковано діючи в захисті, вони не дозволяли динамівцям отримати зиск від територіальної переваги, якою ті володіли.

Декілька разів у першому таймі біло-синім усе ж вдалося звільнитися з-під опіки суперників та створити потенційно небезпечні моменти, але Де Пені, Вербичу та Бєсєдіну у вирішальну мить забракло влучності. А одного разу гості могли серйозно розраховувати на другий гол, проте Бущан зреагував на удар Сантоса впритул.

Другий тайм довів, що «Динамо» має ресурси для підсилення гри. Кияни додали в інтенсивності та зрівняли рахунок зі стандарту. Циганков виконав штрафний, а Шабанов, майстерно витримавши лінію із суперниками та уникнувши офсайду, головою поцілив у ближній кут. 1:1.

Після цього гра набула більш відкритого характеру, обидві команди прагнули забити переможний м’яч. Та більше голів глядачі не побачили”.

Інф. Української асоціації футболу.

Фото fcdynamo.kiev.ua

Like

Леонід Фросевич

Головний редактор “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *