Київське «Динамо» святкує перемогу над «Шахтарем»

У рамках 1/8 фіналу Кубку України київське «Динамо» у принциповому поєдинку здолало донецький «Шахтар», забивши вирішальний м’яч у додатковий час.

Початок матчу, як і більша частина першого тайму, пройшов за переваги господарів. Динамівці зі старту почали активно бити по воротах, зокрема, Пятову довелося виручати свою команду після ударів Вербича, Караваєва й Бєсєдіна. Донеччани відповіли небезпечним випадом, але Кендзьора в підкаті встиг вибити м’яч у Тайсона з-під ніг.

На 22-й хвилині «Динамо» відкрило рахунок — Миколенко з лівого флангу відпасував на Сидорчука, і той підкрученим ударом метрів із 30-ти змусив Пятова супроводжувати поглядом м’яч, який влетів у дальній кут. Після цього гірники нарешті почали відповідати гостро, однак удар Ісмаїлі заблокували, а Тайсон пробив вище воріт.

У перерві Луїш Каштру через пошкодження замінив Кривцова. Пізніше з тієї ж причини йому довелося знімати з гри Коноплянку й Марлоса.

У другому таймі непоганими, але неточними ударами у складі «Шахтаря» відзначилися Коноплянка й Тайсон, а в «Динамо» — Бєсєдін.

Традиційно гарячою для протистоянь українських грандів стала кінцівка. Спершу арбітр показав пряму червону картку Шепелєву за фол проти Тайсона в центрі поля. А в компенсований час після кутового «Шахтар» таки зрівняв рахунок — Степаненко ефектним ударом зумів переграти Бущана.

В овертаймі Тарас отримав друге попередження, і склади зрівнялися. Загалом же додаткова 30-хвилинка пройшла за переваги «Динамо». І якщо з ударами Гармаша та Вербича Пятов упорався, то Попов після кутового від Де Пени забив м’яч головою. Це дебютний гол для чемпіона світу U-20 в основі біло-синіх. І саме він у підсумку вирішив долю протистояння — далі йдуть кияни.

Інф. Української асоціації футболу

Фото shakhtar.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *