Ігор Цвєтов, український паралімпієць, відмовився фотографуватися із росіянами

Українець Ігор Цвєтов, який посів друге місце в бігу на дистанції 100 метрів на Паралімпійських іграх в Токіо, відмовився фотографуватися із росіянами на церемонії нагородження.

Як повідомляє Суспільне, у фіналі змагань Цвєтов здобув срібну медаль, поступившись росіянину Дмитру Сафронову. Бронзову медаль водночас отримав ще один представник Параолімпійського комітету Росії Артем Калашян.

Невдовзі після фінішу усі троє спортсменів вийшли на п’єдестал для вручення нагород. Росіяни запропонували Ігорю Цвєтову зробити спільне фото, однак український бігун від них відсторонився. В результаті Сафронов та Калашян сфотографувалися лише вдвох.

Зазначимо, що на рахунку збірної України вже 54 медалі та п’яте місце в таблиці. Наші спортсмени завоювали 12 золотих, 27 срібних та 15 бронзових нагород.

Нагадаємо, що 7 серпня Ярослава Магучіх, яка виграла бронзову медаль на Олімпіаді-2020 зі стрибків у висоту, після завершення змагань обняла росіянку Марію Ласіцкене. Це викликало обурення в українських соцмережах. Зокрема, те, що Магучіх є молодшим лейтенантом ЗСУ, а Ласіцкене – капітаном Збройних сил РФ.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *