Мілевський узявся за старе: Артема вигнали з чергової команди

ФК «Тосно» із Санкт-Петербурга, за який виступав екс-нападник збірної України, розірвав контракт із футболістом.

Про причини такого рішення керівництва пітерської команди не повідомляється. А воно є досить несподіваним, адже Мілевський перебував у складі «Тосно» на зборах і навіть забив гол у контрольному поєдинку. Контракт начебто розірвали за згодою обох сторін, але очевидно, що це була не Артемова ініціатива.

«Тосно» за підсумками минулого сезону пробився до еліти російського футболу – це був шанс для Артема повернутися у «велику гру», адже кілька останніх років футболіст виступав далеко не на вищому рівні. Сам Мілевський у своїх інтерв’ю розповідав, що з особливим нетерпінням очікує початку нового сезону й активно готується до нього. Але в РПЛ Артем уже точно не зіграє.

До російської команди, яка виступала у першій лізі, Мілевський приєднався минулого року. Його показники не були вражаючими – 18 матчів і 0 голів. І це у першій лізі. У клубі стримано висловлювали незадоволення грою Артема, натякаючи, що футболіст такого рівня повинен приносити більше користі команді у вигляді результативних дій – голів та гольових передач. Але в Мілевського вірили та розраховували на нього.

Немає сумнівів у тому, що у футболіста виник певний конфлікт. Бо це абсолютно нелогічно – брати гравця на збори, награвати його у складі, а потім відпустити. Якби Мілевський був непотрібним «Тосно», з ним попрощалися би в кінці сезону, ще до відпустки. А так… Можливо, Артем взявся за старе та знову загуляв.

До речі, це далеко не перший випадок, коли Мілевський абсолютно несподівано йде з команди. Кілька років тому Артем виступав за хорватський «Хайдук». Команду тоді тренував добре знайомий Мілевському по «Динамо» екс-захисник киян Горан Сабліч. Тренер мав товариські стосунки з нападником, довіряв йому та розраховував на гравця. Але поставив єдину умову – Артем повинен припинити свої гульки. Футболіст погодився… і за кілька місяців покинув команду.

Щодо майбутнього опального форварда, то, за словами його агента Олександра Панкова, у Мілевського є пропозиції з Білорусі та ряду європейський країн. «У Росії Артему було комфортно, але десь не вийшло в футбольному плані. Зараз він хоче знову спробувати свої сили в Європі або Білорусі, звідки є пропозиції», – пояснив менеджер футболіста.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *