Володимир Кличко: «Прощальний бій хочу провести у Києві»

Найтитулованіший український боксер розповів, що хотів би завершити кар’єру у рідному місті.

Володимир Кличко (64-4, 54 КО) мріє провести боксерський поєдинок на столичному НСК «Олімпійський». За словами боксера, ця арена задовольняє всі вимоги для організації та проведення чемпіонських боїв, адже НСК «Олімпійський», на якому відбувся фінал Євро-2012, нічим не поступається кращим німецьким стадіонам.

«Зі свого боку, я можу констатувати, що дуже хочу провести поєдинок у Києві. Напевно, символічно було б провести тут свій прощальний бій», – розповів боксер в інтерв’ю клубному журналу київського «Динамо».

За довгі роки боксерської кар’єри Володимир Кличко лише один раз виступав перед рідною публікою. 5 грудня далекого 1998 року Володимир бився у столичному «Палаці спорту» з Росом П’юріті. У тому бою Кличко зазнав першої поразки на професійному ринзі.

Суперник кілька разів відправляв Володимира в нокдаун, а в 11 раунді, після чергової серії пропущених Кличком ударів, рефері зупинив бій. До речі, того ж вечора свій єдиний в Україні поєдинок провів і Віталій Кличко.

Розлючений поразкою молодшого брата Віталій менш ніж за 2 хвилини буквально «втоптав» в ринг італійця Франческо Спінеллі, здобувши перемогу технічним нокаутом в першому раунді. Після того брати Клички в Україні не виступали.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок Кличко-молодший проведе 28 квітня проти британця Ентоні Джошуа.

Ярослав ТИМОШИК
Фото Кирила ХМІЛЬОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *