На День Святого Миколая Київщина отримала бюджет-2020

Депутати Київської облради на черговій сесії проголосували за бюджет області на наступний рік, який сягає майже 2 мільярди 670 мільйонів гривень.

Затверджено також Стратегію розвитку області на 2021 – 2027 роки, низку важливих соціально-економічних програм, ухвалено важливі рішення в сфері медицини, освіти, культури, соціального захисту, екології тощо.

У роботі сесії взяв участь голова обласної державної адміністрації Олексій Чернишов, який привітав присутніх з Днем Святого Миколая та подякував за співпрацю під час розробки, підготовки та ухвалення бюджету, а також соціально-економічних програм розвитку Київщини.


Як зазначив голова обласної ради Микола Стариченко, депутатський корпус зацікавлений в ефективній співпраці з виконавчою гілкою влади регіону і демонструє це на практиці. Водночас депутати розраховують і на таку ж ділову взаємність з боку облдержадміністрації.

Виступив на сесії й очільник КОДА Олексій Чернишов, який наголосив на ключовій тезі:

“Ми повинні працювати разом, як одна команда. Вкотре підкреслюю, що ми – одне ціле. Адже люди не завжди поділяють владу на виконавчу та самоврядну. Вони бачать, що справа робиться або не робиться. Вони відчувають зміни на краще, або не відчувають. І наше завдання – швидше забезпечувати такі зміни”.

Фото: “Український репортер”

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *