Перегони на велосипедах Андріївським узвозом

Небачені велоперегони для всіх: приходь зі своїм байком на Андріївський узвіз та стань Володарем Гори.

7 жовтня, о 14:00, у Києві, за підтримки Федерації велосипедного спорту України та в партнерстві з Horizon Park Business Center відбудуться унікальні змагання для всіх велошанувальників – Red Bull Володар Гори – перегони на велосипедах Андріївським узвозом.

Як повідомляє Федерація велосипедного спорту України, головна особливість змагань в тому, що брати в них участь можна на будь-якому велосипеді.

Шосейний, bmx, фікс, mtb та інші – кожен може випробувати свій улюблений байк, найшвидше дістатися фінішу та стати повноправним Володарем Гори.

580 метрів дистанції з набором висоти 56 метрів. Чи під силу це вам? Обов’язково приходьте, беріть друзів, байки та перевірте свої вміння.

До участі в змаганнях допускаються чоловіки і жінки віком від 18 років. Бажаючі зможуть зареєструватися на місці події в день змагань
до 12:00.

Відкриватиме гонку відома українська велогонщиця та переможниця Кубка світу з маунтинбайку – Яна Беломоїна. Тож у гостей та учасників змагань є чудова нагода взяти автограф та поспілкуватись із зіркою світового велоспорту.

Приходьте 7 жовтня на Андріївській узвіз, аби позмагатися. Можливо, Володарем Гори станете саме ви.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *