Російські загарбники гатили по українських позиціях. Наша зброя мовчала

Упродовж минулої доби 9 серпня в районі операції Об’єднаних сил зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту ПІВДЕННЕ противник обстрілював позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, повідомляє командування ООС.

Неподалік ШИРОКИНОГО ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля ПОПАСНОЇ російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

У напрямку НОВОЛУГАНСЬКОГО противник обстрілював позиції українських військових зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі КАТЕРИНІВКИ збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Поблизу населеного пункту НОВОТОШКІВСЬКЕ ворог двічі обстрілював позиції українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля НОВОМИХАЙЛІВКИ противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, на ЛУГАНЩИНІ був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Бойових втрат серед підрозділів Об’єднаних сил немає.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на сьому ранку 10 серпня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Фото: ООС

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *