Це неймовірно: під час операції на мозку 60-річна італійка готувала фаршировані оливки

60-річна італійка готувала фаршировані оливки в той час, як лікарі видаляли пухлину з її лівої скроневої частини головного мозку. Операція минула успішно, оливки теж вийшли смачними.

Про це повідомляє італійське  видання lacittanews.

Операцію проводили в лікарні в місті Анкона, що біля узбережжя Адріатичного моря. За словами нейрохірурга, який оперував жінку, все «минулося дуже успішно».

Він також додав, що за годину, поки тривало видалення пухлини, пацієнтка зробила 90 фаршированих оливок. Це, до речі, особлива страва області Марке, де розташована Анкона — оливки, загорнуті у м’ясний приправлений фарш, борошно, яйце і сухарі, які потім смажаться.

Лікарня в Анконі за останні роки здійснила понад 60 операцій на головному мозку без наркозу. Так, за словами місцевих лікарів, можна спостерігати за станом пацієнта й знати, чи нормально функціонує його мозок — а отже, чий де операція за планом.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *