Автогонщик Максим Міллер: “Я зробив свій вибір та вирішив ризикнути”

Відомий спортсмен, голова організації дрифтерів та власник ресторанів у Києві Максим Міллер ексклюзивно для “Українського репортера” розповідає про свою професійну діяльність.

-Я займаюся організацією спортивних гоночних заходів та автомобільних шоу. Також беру участь у чемпіонаті Європи з дрифту і є професійним гонщиком. Окрім цього, я власник двох ресторанів у Києві, де разом із дружиною веду діяльність та планую розвиватися. Мрію збудувати великий спортивний гоночний комплекс в Україні і все моє життя налаштоване саме на це, – говорить Максим Міллер.

-Мені завжди подобалися автомобілі і все, що з ними пов’язано. Захоплювався картингом, автомобілебудуванням ще з дитинства. Їздив за кермом у батька на руках з 5 років. Навчався на режисера/звукорежисера 5 років, але життя мене все одно пов’язало з автомобілями. У 2007 році зареєстрував «Федерацію дрифту України» та почав організовувати професійні змагання у цій новій дисципліні. За підсумками, наша організація перетворилася на велике івент агентство, яке проводило по 4-6 заходів на рік і займається цим і досі.

– Чи  були якісь перепони на вашому кар’єрному шляху?

– Завжди щось заважало. Найчастіше це була боротьба між «я хочу займатися тим, що мені подобається» та «мені потрібно заробляти гроші прямо зараз». Я зробив свій вибір та вирішив ризикнути, пов’язавши своє життя з гонками та автомобілями. Було важко, бо не завжди все йшло за планом й іноді доводилося позичати гроші на організацію заходів. Проте, коли все виходило повернути і при цьому провести топовий івент – радості не було меж. Дуже позначилася на моїй діяльності криза 2008-2009 року та Революція Гідності в 2013-2014. Все ж я вирішив не зупинятися, хоча б для того, щоб зрозуміти все, мені довелося працювати не за інтересами деякий час.

– Чим захоплюєтеся, окрім роботи?

– Моя робота і є моїм хобі. Я роблю те, від чого отримую задоволення. А це –  дрифт та гонки, а робота – ресторан та проект мрії…. А може бути і навпаки – хобі в ресторані, а гоночна кар’єра- і є моя робота.

– Чи пишете ви? У якому жанрі? 

– Поки що я не пишу, просто багато думаю перед сном. Викладати це все на паперіі поки що нема часу. Але не відкидаю такої можливості у майбутньому, і думаю, що мені буде що розповісти.

Розмову вела Катерина ГУК

https://www.instagram.com/whoismiller/

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”