Збірна України виграла у Північної Македонії на відборі Євро-2024

У зустрічі на відборі Євро-2024 зі збірною Північної Македонії збірна України виграла з рахунком 2:0.

Перемогу над суперником у Празі Україна здобула завдяки голам Георгія Судакова та Олександра Караваєва.

Після цього результату українські футболісти вийшли на проміжне друге місце, випередивши Італію.

  • Перший гострий момент Україна створила на 12-й хвилині, коли воротар гостей відбив удар Артема Довбика з меж штрафного майданчика.
  • “Синьо-жовті” продовжили чинити тиск на суперника — нагоди забивати були в Михайла Мудрика та Олександра Зубкова. Натомість рахунок відкрив Георгій Судаков, якому допоміг рикошет після дальнього удару — 1:0.
  • Найкращу нагоду в другому таймі не реалізував Мудрик: вінгер “Челсі” виходив віч-на-віч з воротарем після передачі Артема Довбика, але заробив у моменті лише кутовий удар.
  • Вже в наступному розіграші м’яча Микола Матвієнко гостро пробивав після подачі Олександра Зінченка — поцілив у поперечину.
  • Україна догравала зустріч, переважно покладаючись на контратаки. В гостей у другому таймі моменти мали Аріян Адемі та Еніс Барді.
  • Дубль міг оформити Судаков, але його дальній удар видовищно потягнув голкіпер Столе Дімітрієвські. На останніх хвилинах воротар також врятував після вибігання Романа Яремчука та удару з близької відстані.
  • Крапку в матчі поставив Олександр Караваєв на шостій компенсованій хвилині.Захисник “Динамо” помітив вихід Дімітрієвські з воріт та пробив з дальної відстані в порожні ворота — 2:0!
  • Євро-2024. Кваліфікація

Україна — Північна Македонія 1:0

ГолСудаков, 30, Караваєв, 90+6

Українці випереджають Італію на три очки й готуватимуться до свого передостаннього матчу в кваліфікації — на виїзді проти Мальти у вівторок, 17 жовтня.

Північна Македонія залишилася четвертою в таблиці. До кінця відбіркового циклу команді залишається зіграти з Англією та Італією.

Група С. Турнірна таблиця

  1. Англія — 13 очок (5 матчів), 16:2 (різниця голів)
  2. Україна — 10 (6), 8:7
  3. Італія — 7 (4), 6:4
  4. Північна Македонія — 7 (6), 7:14
  5. Мальта — 0 (5), 1:11
Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *