Вітаємо: юнацька футбольна збірна – у фіналі чемпіонату світу

Пишаємося футболістами юнацької збірної – у півфінальному матчі мундіалю підопічні Олександра Петракова обіграли італійських однолітків.

“Зрозуміло, що перед грою в статусі фаворитів були італійці, які, до речі, два роки тому також дісталися до півфіналу ЧС, але у квартеті кращих збірних планети задовольнилися четвертим місцем. Напевно, цього разу апеннінці хотіли виправити для себе цю статистику, тому з перших хвилин спробували захопити ініціативу. Утім, українці не стали танцювати під дудку суперника, а відповіли своїми атаками, які були перспективнішими, ніж у збірної Італії”, – йдеться в матеріалі на сайті Української асоціації футболу.

“Воротар українців уперше серйозно вступив у гру на 52-й хвилині, коли відбив удар в упор від Скамакки. Цей момент немов став сигналом до активних дій із боку італійців. Але синьо-жовтим тільки це й було потрібно. Уже перший осмислений швидкий перехід з оборони в атаку завершився голом нашої збірної. На 65-й хвилині Конопля зробив низом флангову передачу, Супряга відволік захисника, а Булеца розстріляв ворота суперника. 1:0. А на 73-й хвилині Супряга міг знімати всі питання про переможця цього протистояння, але не реалізував вихід сам на сам.

Кінцівка матчу була дуже напруженою, адже все трималося на волосині. Тим більше, що на 79-й хвилині Денис Попов побачив перед собою другу жовту картку. Проте на 83-й хвилині українці знову могли збільшити гольову перевагу, однак Кащук обвідним ударом поцілив у поперечину. На 90-й хвилині синьо-жовтих пробачив Капоне. А на 90+2-й хвилині Скамакка пробив-таки Луніна, але система VAR допомогла українцям, оскільки нападник перед ударом порушив правила на Бондарі”.

В суботу, 15 червня наші спортсмени в Лодзі зустрінуться з командою Південної Кореї — віце-чемпіоном Азії 2018 року (U-19).

Фото: fifa.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *