Вісім ударів і сім голів. Найталановитіший бомбардир Європи шокує результатами

Для того, щоб забити 7 голів за дортмундську “Борусію” Ерлінгу Холанду було потрібно нанести лише 8 ударів по воротах суперників.

Про це повідомляє sport.ua.

19-річний нападник дортмундської “Боруссії” Ерлінг Холанд продовжує феєрити в чемпіонаті Німеччини після зимового трансферу з австрійського “Ред Булл Зальцбург”.

У 20-му турі чемпіонату Німеччини Холанд відзначився дублем у ворота “Уніона”, довівши свій бомбардирський рахунок до 7 м’ячів в трьох матчах.

Для того, щоб забити 7 голів Холанду було потрібно нанести по воротах суперників лише 8 ударів! Причому всі 7 пострілів норвежця, які припали в ствір воріт, стали гольовими. Єдиний раз Холанд пробив повз в матчі проти “Кельна”, коли на його рахунку було 3 удари і 2 голи.

18 січня норвезький футболіст Ерлінг Холанд, якого називають найталановитішим форвардом Європи, забив три голи у дебютному матчі за дортмундську “Борусію”.

Нагадаємо, 17 вересня Ерлінг Холанд побив рекорд Андрія Шевченка, який був наймолодшим автором хет-трику у 1-му таймі у Лізі чемпіонів.
27 листопада Холанд забив в перших 5 матчах групового раунду Ліги чемпіонів та повторив досягнення українця Сергія Реброва.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *