Відомий велогонщик хотів на швидкості почухати носа й опинився у реанімації

Відомий британський велогонщик Кріс Фрум під час перегонів у Франції на великій швидкості врізався у стіну та зазнав серйозних травм.

Менеджер команди Ineos Девід Брейлсфорд розповів подробиці інциденту, в якому отримав серйозні травми велогонщик Кріс Фрум. Спортсмен, який брав участь в багатоденці “Крітуріем Дофіне”, врізався в стіну на високій швидкості, зламавши стегнову кістку, лікоть і кілька ребер, – повідомляє Sky Sports.

“Він був внизу спуску і прибрав руки з керма, щоб почухати носа. У цей момент був сильний порив вітру, і він втратив контроль над переднім колесом. Кріс врізався в стіну на швидкості 60 км/год або близько того. У нього дуже серйозні переломи”, – сказав Брейлсфорд.

Фрума на вертольоті транспортували в клініку Сент-Етьєна, де була проведена операція. Велогонщик в найближчі дні залишиться в відділенні реанімації та інтенсивної терапії.

Кріс Фрум – чотириразовий переможець “Тур де Франс”, переможець “Джиро д’Італія” і “Вуельти Іспанії”, дворазовий бронзовий призер Олімпійських ігор в індивідуальній гонці.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *