Відбір Євро-2024: збірна України здобула вольову перемогу над Боснією і Герцеговиною

Збірна України здобула вольову перемогу над Боснією і Герцеговиною.

Національна збірна України з футболу в межах півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 провела виїзний поєдинок проти команди Боснії і Герцеговини. Гра проходила в Зениці на стадіоні «Біліно Поле».

Перший тайм видався багатим на боротьбу, яка велася на кожному клаптику поля. Українці більше володіли м’ячем, однак пройти щільну оборону суперника їм не вдавалося, повідомляє Українська асоціація футболу.

На старті другого тайму українці провели кілька непоганих атак, але без завершення. Натомість на 56-й хвилині забили боснійці — після кутового м’яч підхопив Дедич і з допомогою рикошету від Матвієнка відправив його у ворота Луніна.

Після цього господарі закрилися на власній половині поля, і нашим хлопцям ніяк не вдавалося пройти їхні оборонні редути. Утім, на 85-й хвилині укрїнська команда таки зрівняла рахунок . А незабаром забила і другий гол.

Тепер наші футболісти розіграють путівку на Євро-2024 зі збірною Ісландії. Матч відбудеться 26 березня на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» у польському Вроцлаві.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Боснії і Герцеговини:

— Ми змінили хід матчу в останні 15 хвилин. Ми очікували дуже складної гри… Така важка гра була, оскільки господарі дуже добре захищалися, тож було важко зламувати цю лінію оборони. Ми змінили структуру, задіяли другого форварда. Думаю, це допомогло, ми двічі забили.

Фото Андрія Ющака

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *