У Львові стартував чемпіонат України з велосипедного спорту на треку

Упродовж п’яти днів, з 13 по 17 вересня, найкращі велосипедисти країни серед жінок та чоловіків боротимуться за чемпіонський титул.

Змагання відбуватимуться на одному з кращих треків країни, розташованому на території місцевої Навчально-спортивної бази літніх видів спорту. До Львова приїхали найсильніші команди з 10 областей України, які мають у своїх складах чимало чемпіонів та призерів як всеукраїнських, так і міжнародних змагань. Загалом очікується, що на львівському треку виступлять понад 130 спортсменів.

Змагатимуться велосипедисти у наступних трекових дисциплінах, які включені до програми Олімпійських ігор: гіті, індивідуальна гонка переслідування, командна гонка переслідування, омніум, медісон, спринт, командний спринт.

Бажаючі зможуть оцінити майстерність велосипедистів, завітавши на трек. Змагання відбуватимуться щодня з 10 до 18 години. Вхід – вільний.

Додамо, що цьогорічний чемпіонат України з велосипедного спорту відбувається за активного сприяння Міністерства молоді та спорту України, Управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації та Федерації велоспорту України.

Ярослав ТИМОШИК

Фото Кирила ХМІЛЬОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *