Велогонка «Відкритий кубок Львова з велоспорту «Гран-прі Галичини». Онлайн-трансляція

Чотири неймовірних гонки протягом чотирьох днів, боротьба між кращими велогонщиками світу та Європи – усе це можна побачити у прямих трансляціях на нашому сайті.

Сьогодні, 11 серпня, у Львові розпочинаються престижні міжнародні велосипедні змагання: «Відкритий кубок Львова з велоспорту «Гран-прі Галичини». Цьогорічна велогонка на треку стане для міста Лева вже п’ятою за ліком.

Упродовж чотирьох днів, з 11 по 14 серпня, кращі велогонщики світу та Європи боротимуться за перемогу в різних трекових дисциплінах: омніумі, кейрінгу, спринті, скретчі, групових гонках тощо.

З-поміж запрошених учасників є й чимало зіркових імен велоспорту. Зокрема, своєю майстерністю львівську публіку потішать чемпіони та призери європейських та світових змагань, українські спортсмени: Анна Соловей, Роман Гладиш, Андрій Вінокуров, Тетяна Клімченко, Любов Басова, Олена Старікова, Олександр Кривич, Андрій Куценко, Владислав Кремінський, Олег Канака. Особливої уваги заслуговує приїзд на «Гран-прі Галичини» багаторазової чемпіонки світу Катерини Павловської з Польщі.

Окрім досвідчених чоловіків та жінок, на львівському треку змагатимуться й майбутні чемпіони. Організатори змагань запланували провести гонки для юнаків та дівчат 15–16 років – найперспективніших спортсменів нашої країни. Участь у гонці такого рівня, безумовно, піде на користь юним талантам.

«Український репортер» запланував серію прямих трансляцій «Відкритого кубку Львова з велоспорту». Перша розпочнеться сьогодні о 16:00. Приєднуйтеся до неймовірно цікавого та захопливого велосипедного видовища.

Ярослав ТИМОШИК

Фото Олексія ІВАНОВА

Посилання на трансляції:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *