В Аргентині поліція евакуювала команду Мессі гвинтокрилами – вшанування футболістів перетворилося на хаос (+відео)

У столиці Аргентини Буенос-Айресі масштабні святкування з нагоди фантастичної перемоги збірної країни на Чемпіонаті світу з футболу перетворилися майже на хаос. Змушена була втрутитися поліція, яка вгамовувала надто емоційних уболівальників та хуліганів.  

Футболісти прибули до столиці і тріумфально розпочали поїздку містом у відкритому автобусі. Однак цей феєричний рейс довелося перервати через серйозні проблеми з безпекою, розповідає Daily mail.

Деякі надто збуджені шанувальники намагалися застрибнути в автобус. Одному із них не пощастило – після стрибка він розбився.

Після такого, несподіваного, повороту святкування “зоряних” футболістів евакуювали з автобусного маршруту на гвинтокрилах.

Габріела Черруті, прес-секретар президента Аргентини, написала у Твіттері: «Чемпіони світу летять маршрутом, яким вони їхали автобусом, тому що було неможливо продовжувати рух дорогою”.

В поліцію кидали петарди, з’явилися кадри, на яких видно, що фанати викрали поліцейську машину і влаштували “вечірку” на її даху біля головного пам’ятника країни.

Нагадаємо: Аргентина завоювала свій третій титул чемпіона світу, обігравши Францію з пенальті.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”