Боксер Олександр Усик відмовився від титулу WBA (+відео)

Український боксер Олександр Усик відмовився від титулу чемпіона світу в першій важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і бою з росіянином Денисом Лебедєвим. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Фейсбуку.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Усик заявив, що WBA зобов’язує його боксувати з Денисом Лебедєвим, однак цей бій не відбудеться.

“Ми з командою вирішили переходити в суперважку категорію. З цих причин ми не можемо боксувати з Денисом і я відмовляюся від пояса, я не хочу, щоб він просто так у мене був. Нехай хлопці за нього боксують, це нормально. Денису успіхів, всім іншим хлопцям, хто буде брати участь за цей пояс теж бажаю успіхів”, – сказав боксер.

Усик здобув титул WBA після перемоги у Всесвітній суперсерії боксу (WBSS), при цьому Лебедєв залишався “чемпіоном у відпустці” за цією ж версією. WBA призначила промоутерські торги по поєдинку на 28 березня, проте тепер, судячи з усього, росіянин буде відновлений в правах повноправного володаря трофея, а організація буде шукати йому нового суперника для проведення захисту.

Наразі Усик активно готується до дебюту в суперважкій ваговій категорії. Його найімовірнішим суперником називають камерунця Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Відео про відмову Усика від титулу чемпіона світу в першій важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і бою з росіянином Денисом Лебедєвим:

https://www.facebook.com/Alexanderusyk/videos/425027221579958/

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *