Україна vs. Марокко. Коли почнеться футбольний матч і хто є фаворитом

У четвер, 31 травня, збірна України проведе свій перший товариський матч проти збірної Марокко. Гра відбудеться пройде в Женеві, на стадіоні “Стад де Женев”. Початок матчу о 21:00. В Україні матч у прямому ефірі покажуть канали “Україна” і “Футбол 1”.

Для України це буде третій поспіль матч з неєвропейською збірною. Україна ніколи раніше не грала з Марокко і рідко протистояла збірним з Африки. Загалом було зіграно п’ять матчів: останньою була перемога над Нігером (2:1) в 2014 році, а роком раніше Україна зіграла внічию з Камеруном (0:0). З країнами Магрібу українці грали тричі: на чемпіонаті світу в Німеччині перемогли Туніс (1:0) і двічі грали проти Лівії (2004 – нічия 1:1, 2006 – перемога 3:0).

Україна вище за Марокко в рейтингу ФІФА, але ця африканська збірна інтенсивно готується до Чемпіонату світу, де зіграє в одній групі з Іраном, Португалією і Іспанією, тож товариські матчі для неї – репетиція перед Мундіалем.

Збірна Марокко в цьому році зіграла вже п’ять поєдинків. Дві товариські зустрічі з Узбекистаном (2:0) і Сербією (1:2), ще три в рамках чемпіонату Африканських націй (з Нігерією – 4:0, Лівією – 3:1, Намібією – 2:0).

Сьогодні ж стало відомо, що товариська зустріч Албанія — Україна пройде у французькому Евіані на стадіоні “Каміль Фурньє” 3 червня. Розпочнеться поєдинок о 17:00 за київським часом, а подивитися його наживо українські вболівальники зможуть на каналах “Україна” та “Футбол 1”.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *