У “Динамо” буде новий тренер

“Динамо” 31 травня звільнить Олександра Хацкевича та призначить нового головного тренера.

Найбільш ймовірним кандидатом на пост головного тренера є іспанець Рауль Ріанчо, який замінить білоруса Олександра Хацкевича, – повідомляє Главред.

Джерело у клубі стверджує, що наразі футболісти “Динамо” поділилися на групи. Деякі гравці підтримують Хацкевича, а інші – хочуть, щоб його звільнили.

“Призначення Рауля Ріанчо – це порятунок для клубу в цій ситуації. Він добре знайомий з багатьма гравцями “Динамо” і знає всі методи роботи. Думаю, він і очолить клуб”, – зазначило джерело у київському клубі.

59-річний Рауль Ріанчо з 2014 до 2016 року працював асистентом Сергія Реброва у “Динамо”, з 2016 до літа 2018-го допомагав Андрію Шевченку в збірній України.

Олександр Хацкевич очолив “Динамо” влітку 2017-го року. Термін дії його контракту спливає наприкінці нинішнього сезону. За два роки у “Динамо” Хацкевич виграв лише Суперкубок України-2018.

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що київське “Динамо” завершує переговори з іноземним фахівцем, який, можливо, стане новим головним тренером команди.
Стало відомо, з яким іноземним тренером веде переговори “Динамо”.
22 травня повідомлялося, що головний тренер “Динамо” Олександр Хацкевич може очолити російський футбольний клуб “Рубін”.
20 травня президент київського “Динамо” Ігор Суркіс заявив, що розглядає можливість відставки Олександра Хацкевича.
Все по темі

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *