Суперкубок України знову в київському “Динамо”

Столичні “динамівці” і “гірники” з Донецька вкотре зійшли на футбольному полі у принциповому протистоянні. Головним трофеєем був Суперкубок України.

Кияни перемогли з рахунком 2:1.

“У стартовому складі киян з’явився лише один літній новачок — гравець збірної України Караваєв, загалом же в біло-синіх серед перших 11-ти виявилося всього троє легіонерів. Але лідер киян Циганков, який нещодавно відновися після травми, до заявки на гру не потрапив. У гірників вийшов оптимальний на сьогоднішній день склад за виключенням травмованого Коваленка, а дебютував на стадіоні «Чорноморець» новий тренерський штаб на чолі з португальцем Луїшем Каштру та з Даріо Срною в ролі асистента.

На початку гри «Шахтар» мав помітну перевагу. Донеччани дуже високо зустрічали суперників та змушували їх помилятися…”, – йдеться в матеріалі на сайті Української асоціації футболу.

“Ближче до перерви знову стало гаряче біля воріт Бойка. Голкіпер киян врятував свою команду після удару Ісмаїлі, але кутовий «Шахтаря» у компенсований час приніс йому успіх. Алан Патрік, який атакував другим темпом, завдав влучного пострілу із середньої відстані.

У другому таймі динамівці здебільшого проводили позиційні атаки, Гармаш та Караваєв загрожували воротам гірників, але контрвипади донеччан були не менш гострими. Головні ж події у поєдинку відбулися в кінцівці. Бурда після кутового у виконанні Де Пени виграв боротьбу в Мораеса та головою зрівняв рахунок, а невдовзі Гармаш після флангової передачі того ж Де Пени забив переможний м’яч.

У 16-му розіграші в історії Суперкубку України «Динамо» перемогло увосьме та зрівнялося з «Шахтарем» за кількістю трофеїв”.

«Динамо» — «Шахтар» — 2:1 (0:1)

Голи: Бурда (80), Гармаш (83) — Алан Патрік (45+3).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Гармаш (Сидорчук, 84), Шепелєв, Караваєв (Де Пена, 68), Буяльський (к), Вербич (Цітаішвілі, 73), Бєсєдін.

Запасні: Бущан, Попов, Кадірі, Піварич.

Тренер: Олександр Хацкевич.

«Шахтар»: Пятов, Болбат, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік (Дентиньо, 88), Соломон (Тете, 66), Тайсон (к), Марлос, Мораес.

Запасні: Шевченко, Матвієнко, Піхальонок, Маркос Антоніо, Сікан.

Тренер: Луїш Каштру.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Попереджені: Буяльський (45), Кадар (72) — Хочолава (29)

Фото fcdynamo.kiev.ua із сайту Української асоціації футболу.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *