Стали відомі подробиці травми Усика в бою з Ф’юрі

Промоутер Олександр Красюк спростував інформацію про те, що Олександр Усик (22-0, 14 КО) отримав перелом щелепи у поєдинку проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). За словами представника українського боксера, аравійський лікар наполягав на терміновій госпіталізації українця.

Про це Красюк заявив в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing King Media. Промоутер додав, що Усик не хотів пропускати спілкування з журналістами після своєї перемоги над Тайсоном та відвідав госпіталь вже після пресконференції. Обстеження не виявило серйозних травм у боксера.

“Після бою до роздягальні зайшов місцевий лікар, щоб провести огляд. Усик сказав, що відчуває дискомфорт із верхньою щелепою. За словами лікаря, це дуже чутлива зона і, можливо, все, що завгодно. І Усика мали обстежити якнайшвидше. Але після бою боксер має багато чого – пройти допінг, поспілкуватися з пресою тощо. Ми сказали Усику, що треба пропустити пресконференцію, бо лікар наполягає на госпіталізації, швидка вже приїхала. Але Усик сказав, що має виконати свої зобов’язання. Це несерйозна травма, просто дискомфорт. Після пресконференції ми побували у лікарні. Його оглянули та сказали, що все буде нормально за тиждень”, – сказав Красюк.

Усик здобув перемогу над Ф’юрі роздільним рішенням суддів – 115:112, 113:114, 114:113.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *