Сьогодні збірна України з футболу зіграє з Португалією

Cьогодні, у столиці Португалії Лісабоні, на стадіон Естадіу да Луж збірна України з футболу зіграє відбірковий матч відбору на Євро-2020. Нашим спортсменам протистоятиме одна із найкращих команд. 

Як пише сайт football24.ua, провідні футболісти португальської збірної – “Кріштіану Роналду та Бернарду Сілва зараз у просто недосяжній формі для нашої захисної лінії. Склад суперника збірної України виглядає оптимальним, трохи більш зіграним і менш проблемним”. Не важко здогададтися, що нашим хлопцям буде дуже важко у цьому протистоянні. Можемо погодитися з прогонозами колег з football24.ua, що “клас поб’є бажання і віддачу, проте хочеться сподіватись, що команда Шевченка не програє безнадійно і покаже свій атакувальний потенціал у всій красі. За сприятливого розвитку можна зачепитись за якусь нічию, однак недавні розгроми наших провідних клубів, гравці яких становлять основу оборони, провокують неприємні сумніви…”

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Пятов, Денис Бойко, Андрій Лунін.

Захисники: Сергій Кривцов, Богдан Бутко, Микола Матвієнко, Микита Бурда, Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Едуард Соболь.

Півзахисники: Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Болбат, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Олександр Зінченко, Руслан Маліновський, Роман Безус.

Нападники: Роман Яремчук, Артем Кравець, Жуніор Мораєс.

Фото: fpf.pt

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *