Сьогодні визначаться заключні півфіналісти Ліги чемпіонів

Зустрічами у відповідь в Порту і Манчестері закінчиться розіграш раунду 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

В одному з протистоянь “Порту” на стадіоні “Драгау” прийме англійський “Ліверпуль”. Результат першого матчу (2:0) робить з київського фіналіста минулого сезону Ліги чемпіонів – “Ліверпуля”, фаворита, – повідомляє УНН.

Роком раніше “мерсисайдці” на стадіоні “Драгау” завдяки хет-трику Садьо Мане декласували “Порту” з рахунком 5:0. Крім того, в пасив португальцям варто віднести 2-хматчевую статистику з суперниками з Англії – 3 перемоги і 8 поразок.

З усією серйозністю до матчу підходить півзахисник “Ліверпуля” Джеймс Мілнер.

“Знаємо, як буде важко. Минулорічний результат може ввести в оману. Ми розуміємо, наскільки “Порту” добре грає, бачили це в тому числі в двох матчах на “Енфілді”. Це дуже хороша команда. Якби я опинився в “Порту”, я б хотів забити і здійснити на суперника тиск. Гол здатний змінити хід протистояння “, – зазначив Мілнер.

У другій зустрічі вечора пройде англійська баталія, в якій “Тотенхем” відправиться в гості на гру з “Манчестер Сіті”.

У першому протистоянні команд “Манчестер Сіті” не зміг реалізувати пенальті (не забив Агуеро), і поплатилися за це поразкою 0:1. На користь “Тотенхема” свідчать кілька фактів: команда 19 разів починала двохматчеві єврокубкові протистояння з домашніх перемог і в 17 випадках проходила в наступний раунд. Крім того, “городяни” програли всі п’ять протистоянь з англійськими клубами в єврокубках.

“Шпорам” в цьому матчі не допоможе лідер атак Гаррі Кейн, який в минулій грі з манчестерським клубом травмував гомілкостоп і попередньо вибув зі строю на три місяці.

Примітно, що участь українського легіонера “городян” Олександра Зінченка знаходиться під питанням – він пропустив минулі матчі через пошкодження стегна.

Обидві зустрічі стартують сьогодні о 22:00 за київським часом.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *