Смерть під час марафону. В один день загинули директор українського агропідприємства і туніський міністр

Міністр охорони здоров’я Тунісу Слім Чакер помер від серцевого нападу під час участі в благодійному марафоні, який у неділю, 8 жовтня, проводили у місті Набуль на узбережжі Середземного моря. 56-річний чиновник упав, пробігши 500 метрів, його екстрено відвезли до військового шпиталю, однак врятувати його лікарі не змогли.

Вчора ж, 8 жовтня, у Києві на марафоні “Wizz Air Kyiv City Marathon” помер директор Тернопільського м’ясокомбінату Віктор Малюта. 54-річному чоловіку стало зле під час забігу на дистанцію  10 км, і він упав. Медики, які прибули на місце події, лише констатували його смерть. Причину смерті не повідомляють.

Лише місяць тому в Луцьку помер 24-річний учасник напівмарафону (21 км), а в 2015 році під час забігів у Києві загинули двоє чоловіків.

Нагадаємо, центральними вулицями столиці вчора пробігли десять тисяч людей з понад 50 країн. Уздовж усього маршруту чергують “швидкі”, однак згідно з правилами забігу, всі учасники підписують документ, де визнають, що самі несуть відповідальність за своє життя та здоров’я.

Спортсмени, які наважуються бігти дистанцію 42 км (марафон) чи 21 км, повинні надавати медичну довідку, а іноземці мати медстраховку.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *