Штангіста з Колумбії, учасника Олімпіади-2016, застрелили в Пальмірі

Учасника Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 року, важкоатлета Едвіна Москера застрелили в одному з барів колумбійського міста Пальміра. Про це повідомляє національний олімпійський комітет. Вбивство не стало наслідком п’яної бійки, а було холоднокровно скоєно найманим вбивцею. Кілер вистрелив спортсмену спочатку в коліно, а потім – у голову.

Ніхто з присутніх у закладі не запам’ятав обличчя стрільця і не може допомогти поліції в його пошуках. Що стало причиною вбивства 32-річного важкоатлета – також загадка.

Влада Пальміри оголосила винагороду в 10 млн песо ($3 300) за будь-яку інформацію про вбивцю. Варто сказати, що Пальміра розташована в 20 км від міста Калі, яке називають одним з найкримінальніших міст світу. На його околицях осіло безліч злочинних угруповань, а масові бійки із застосуванням холодної зброї між фанатами місцевих футбольних клубів “Депортіво” й “Америка” стали майже нормою.

На Олімпіаді-2016 Едвін Москера, який виступав у ваговій категорії до 69 кг, підняв у сукупності 310 кг і в загальному заліку посів 15-е місце. Його найбільшим досягненням є “срібло” на Панамериканських іграх – 2007.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *