«Реал» виграв Суперкубок УЄФА

«Вершкові» мінімально переграли «Манчестер Юнайтед» та здобули свій перший трофей у новому сезоні.

«Реал» – «МЮ» 2:1

Голи: Каземіро (23), Іско (52) – Лукаку (62)

Перший трофей нового євросезону розіграли тріумфатори минулорічних єврокубкових змагань: переможець Ліги чемпіонів «Реал» та володар кубка Ліги Європи «Манчестер Юнайтед».

Матч топових клубів абсолютно виправдав усі очікування вболівальників – команди продемонстрували цікаву та змістовну гру. «МЮ» зробив ставку на швидкий гол – з перших хвилин «червоні дияволи» пішли в атаку, однак особливих дивідендів від активних дій команда Моуріньйо не отримала.

Натомість хвилини з 20-ї ініціативу у матчі перехопив «Реал». «Галактікос» створили кілька небезпечних моментів біля воріт Де Хеа і на 24-й хвилині повели в рахунку. Каземіро ударом в дальній кут замкнув закидання Карвахаля. Гол більш ніж сумнівний. Півзахисник «Реалу» на півкорпусу знаходився поза грою, однак арбітр прапорця не підняв.

У заключні хвилини першого тайму команди обмінялися гострими випадами: Бензема не зміг пробити Де Хеа, а Лукаку пробив головою точно в руки Навасу.

У другому таймі «Реал» досить швидко подвоїв рахунок. Іско зіграв у стіночку з Бейлом, вискочив один на один і не залишив жодних шансів голкіперу «МЮ» – 2:0. Могли «вершкові» доводити рахунок до розгромного, але після удару Бейла зі штрафного за британців зіграла поперечина.

Майже одразу «МЮ» покарав суперника за невикористані моменти. Лукаку вдало зіграв на добиванні, відігравши один м’яч. Підопічні Моуріньйо взяли гру під контроль і мали шанс зрівняти рахунок.

На 80-й хвилині Решфорд не реалізував вихід віч-на-віч з Навасом.

Таким чином «Реал» вдруге поспіль став переможцем Суперкубка – єдиного трофею, який досі так і не зумів виграти Жозе Моуріньйо. «Особливий» тричі зі своїми командами мав нагоду виграти цей трофей, але кожного разу зазнавав поразки.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *