Півфінал Ліги чемпіонів: “Баварія” приймає “Реал”, а “Ліверупуль” розтрощив “Рому”

Сьогодні, 25 квітня, мадридський “Реал” в ювілейний 25-й раз зустрінеться в Лізі чемпіонів з мюнхенською “Баварією”. У першому матчі півфіналу головного футбольного турніру Старого Світу “королівський клуб” відвідує “Альянц-Арену”.

“Реал” вийшов в ½ фіналу Ліги чемпіонів за сумою двох матчів завдяки пенальті, реалізованому Кріштіану Роналду в додатковий час матчу-відповіді домашньої зустрічі з туринським “Ювентусом” (3:0, 1:3), а “Баварії” вдалося зберегти перевагу на виїзді над іспанською “Севільєю” (2:1, 0:0).

Одним з головних факторів можливої ​​перемоги мюнхенців є їхній головний тренер Юпп Хайнкес. 72-річний наставник триває своєрідний рекорд – 12 перемог поспіль. За Хайнкеса баварці двічі виходили у фінал Ліги чемпіонів (у сезонах 2011/12 і 2012/13), і в одному випадку вибили в півфіналі саме “Реал”.

Головною зброєю мадридського клубу, який тренує Зінедін Зідан, без сумніву, є Кріштіану Роналду, який в цьому сезоні забиває абсолютно у всіх матчах Ліги чемпіонів і не йде з поля без голу вже 11 зустрічей поспіль.

У торішньому протистоянні з “Баварією” португальський нападник забив п’ять м’ячів “Реала” з шести.

Вчора, 24 квітня, англійський “Ліверпуль” приймав у себе на стадіоні “Енфілд” італійську “Рому“. Британці перемогли римлян з непристойним рахунком “5:2”.

Перші два голи у ворота “Роми” єгиптянин Мохаммед Салах. Один гол забив Садьо Мане, і ще два – Роберто Фірміно. Салах віддав дві результативні передачі.

В останні десять хвилин матчу “Рома” відіграла два м’ячі: їх забили Едін Джеко і Дієго Перотті.

Другі матчі півфіналу Ліги чемпіонів зіграють 1-2 травня. “Баварія” вирушить на “Сантьяго Бернабеу” до Мадрида, а “Ліверпуль” гратиме на римському стадіоні “Олімпіко”.

Переможці цих пар зустрінуться в Фіналі Ліги чемпіонів на НСК “Олімпійський” в Києві 26 травня.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *