Під час виходу української команди на Олімпіаді російські ЗМІ показали рекламу

Російський «Перший канал» під час параду атлетів на церемонії відкриття Олімпіади у Токіо не показав вихід на стадіон команди України, перервавши трансляцію на рекламу. Про це повідомляє РБК.

У прес-службі російського телеканалу цю перерву в трансляції пояснили комерційними зобов’язаннями: парад триває близько двох годин, і кілька разів його доводиться переривати на рекламу.

Це не перший випадок, коли «Перший канал» обмежував трансляцію за участі українських спортсменів: наприклад, показ матчу чвертьфіналу Євро-2020 між Україною та Англією обірвався, коли виконувався гімн України.

Літня Олімпіада відбуватиметься в Токіо з 23 липня до 9 серпня. Олімпійські ігри мали відбутися там ще у 2020 році, але тоді через пандемію коронавірусу змагання перенесли на рік.

Усього на Іграх представлені 50 видів спорту, з них чотири (серфінг, карате, скелелазіння й скейтбординг)– уперше в історії. Україну на змаганнях представлятимуть 157 спортсменів, які виступають у 25 видах спорту. 23 липня українські спортсмени розпочали свій виступ на Олімпійських іграх у Токіо, взявши участь у кваліфікації зі стрільби з лука серед чоловіків та жінок.

Читайте також:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *