Перші результати українських спортсменів на Олімпіаді в Парижі

У другий день ХХХІІІ Олімпійських ігор у Парижі представники національної збірної України змагалися в 10 видах спорту.

Спортивна гімнастика: Анна Лащевська завершила виступи на дебютних Олімпійських іграх. Українка не зуміла відібратися до фіналів в особистому багатоборстві чи фінали на окремих снарядах.

Дзюдо (вагова категорія до 66 кг): у першій сутичці Богдан Ядов переміг Кубаничбека Айбека уулу з Киргизстану завдяки кидку на іппон, але далі, в 1/8 фіналу, поступився дворазовому медалісту чемпіонату світу Йондонперенлейну Басхуу з Монголії.

Кульова стрільба (пневматична гвинтівка, 10м): Сергій Куліш показав 27-й результат і не зміг потрапити до вісімки найкращих, яка розігруватиме медалі.

Настільний теніс (одиночний розряд): Маргарита Песоцька вийшла до 1/16 фіналу, здолавши у надскладному 7-сетовому матчі представницю Таїланду Ораван Паранан — 4:3.

Плавання (100м на спині): за підсумками попередніх запливів Олександр Желтяков показав 24-й результат і не вийшов до півфіналу.

Академічне веслування (двійка парна легкої ваги): Ігор Хмара та Станіслав Ковальов посіли четверте місце у своєму кваліфікаційному заїзді. Тож завтра у втішному заїзді вони поборються за вихід до півфіналу.

Теніс (одиночний турнір): з перемог стартували в олімпійському турнірі Еліна Світоліна, Марта Костюк та Даяна Ястремська, взявши гору над японкою Моюкою Утіджіма (6:2, 6:1), Лулу Сун з Нової Зеландії (6:4, 6:3) та представницею Бразилії Лаурою Пігоссі (1:2 — 6:3, 5:7, 0:6) відповідно.
Ангеліна Калініна знялася з Олімпіади.

Велосипедний спорт (маунтенбайк): Яна Беломоіна на 26-му місці завершила змагання у дисципліні крос-кантрі.

Бадмінтон (одиночний розряд): Поліна Бугрова поступилася у першому матчі групового етапу cьомому номеру посіву Грегорії Маріска Тунджун з Індонезії — 0:2 (10:21, 15:21).

Веслувальний слалом (байдарка-одиночка):Вікторія Ус посіла 18-те місце і не пройшла у фінал змагань в цій дисципліні.

29 липня українці вийдуть на старт в 11 видах спорту.

Про це інформує НОК України.

Читайте також: Перші українські спортсмени вирушили на Олімпіаду

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *