Олександр Усик переміг британця Джошуа, довівши, що є найсильнішим боксером

Вітаємо уславленого українського боксера Олександра Усика з перемогою – у матчі-ревані він переміг британця Ентоні Джошуа.

Таким чином Усик закріпив за собою статус чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO. Бійт на рингу тривав усі 12 раундів. Визначати переможця довелося суддівськими записками – за 12 раундів боксери не відправили один одного в нокаут. Вони роздільним рішенням визначили переможцем Усика.

Поєдинок відбувся в Джидді, Саудівська Аравія.

Нагадаємо: у ніч на 26 вересня 2021 року Усик побив Джошуа в боксерському протистоянні в Лондоні, відібравши у нього пояси чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Після поєдинку на арені в Джидді на пресконференції Олександр Усик назвав свій поєдинок проти Ентоні Джошуа боєм не лише за Україну, а за півсвіту. Він також зазначив, що реванш у Джидді мав кардинальну відмінність від зустрічі у вересні минулого року через рішення суддів. Наголосив, що його суперник повівся самовпевнено, коли в одному з раундів подумав, що перемога вже знаходиться в його руках:

“Один суддя віддав перемогу Ентоні Джошуа. Це те, чим цей бій відрізняється від першого. Цей бій був важливий для моєї країни, моєї команди і мене персонально. Я боксував за всю країну. І за півсвіту. Цей бій відрізнявся тим, що незважаючи на те, що я можу контролювати свої емоції, я трошки переживав. Особливо в дев’ятому раунді. Але це був елемент сюрпризу. У восьмому раунді я побачив в очах Ентоні, що він уже виграв.На кону стояло дуже багато. Але я собі казав, що не можу зупинитися. І слава богу перемога є. Україна переможе!”.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”